Glazbeni program

Festival tolerancije raste iz godine u godinu, postupno obogaćujući kvalitetnu filmsku selekciju dodatnim sadržajima i programima, kao što su različite izložbe koje svojom tematikom prate poruke festivala, edukacijska jutra namijenjena mladima ili brojne diskusije koje prate projekcije filmova. Neizostavan dio su i glazbene večeri, organizirane kako bi se privukao što veći broj mlađe publike te kako bi im se predstavili neki drugačiji i možda manje poznati glazbeni sadržaji. 

Brojna gostovanja vrhunskih glazbenika, svjetskih i domaćih, koji pripadaju različitim žanrovima - od sve popularnije klezmer glazbe, romske glazbe, tradicionalne glazbe istočnoeuropskih Židova sa zaraznim jazz ritmovima pa do elektronske glazbe i nastupima ponajboljih DJ-eva, potvrdila su nam ono što i sami slutimo - da smo festival s najkvalitetnijim programom i izborom elektronske glazbe!

Budite sigurni da će ovogodišnji, okrugli 10. Festival ponuditi dosad najbolju selekciju koncerata i nastupa, za svačiji ukus te da će zadovoljiti i one najizbirljivije!

10.Festival Tolerancije Zagreb, Swanky Monkey Garden (Ilica 50)

Karavan Familia

12.04.2016. 21:00

Četiri glasa – jedna obitelj Karavan Familia je ciganska glazbena skupina iz Mađarske koja svira tradicionalne glazbene aranžmane s individualnim efektima i zvukovima. Prava ciganska atmosfera s nešto Mississippi bluesa, flamenca, rumbe i istočnim korijena.

10. Festival Tolerancije Zagreb, Super Super (Radnička cesta 27)

Flo Real

15.04.2016. 23:00

Počevši kao dio poznatog Dub Cluba u Flex Clubu te kao warm up legendarnih Kruder & Dorfmeisterovih G-Stone mjesečnih večeri, Flo Real se 2010. pridružuje Mohagani teamu i postaje ni manje ni više već Moodymanov aka Kenny Dixon Jr. tour manager i support DJ.

Partneri
Festival suvremenog židovskog filma Zagreb Vojnovićeva 15, HR-100000 Zagreb OIB:04338763558
Tel: +385 91 503 1136
E-mail: info@jff-zagreb.hr
copyright Festival suvremenog židovskog filma Zagreb